ET] moncler jassen dames Lokale rechtshandhaving meldde dat

Ten minste 4 doden na Tornado’s in Massachusetts

ET] Ten minste vier mensen zijn gedood in de tornado’s die woensdag in het westen van Massachusetts zijn geslagen, zegt de gouverneur van Massachusetts Deval Patrick. ET] Zware stormen waaronder tornado’s hebben woensdag verwondingen en uitgebreide moncler jassen outlet schade in het westen en midden van Massachusetts moncler jassen achtergelaten, zei moncler uitverkoop Deval Patrick.

Patrick zei ook dat hij een bericht ontving dat één persoon is overleden als gevolg van moncler nederland de stormen. Hij zei dat hij de noodtoestand voor Massachusetts heeft uitgeroepen en 1000 leden van de nationale garde heeft opgeroepen, die zullen worden gevraagd om moncler outlet https://www.monclersale.nl te helpen bij opruimacties en opsporings- en reddingsoperaties.

bijzonder verwoestende in het centrum van Springfield, zei hij.

Patrick zei dat hij aan schoolmeesters in getroffen gemeenschappen vroeg om donderdaglessen te annuleren, zodat moncler jassen dames sale redding- en herstelpersoneel zich kon concentreren op opruimen.

De National Weather Service heeft woensdag monclersale drie moncler sale rapporten van tornado’s ontvangen in Massachusetts: ten minste één in de buurt van Springfield; een moncler jassen heren in de buurt van Palmer; en 2018 moncler één in de buurt van Sturbridge en Oxford.

Sandra Ahearn, een woordvoerster van de Western moncler jas outlet Massachusetts moncler jas heren Electric moncler jas heren sale Co., zei dat 12.000 klanten geen stroom moncler jas sale hadden in het nutsgebied en dat de zwaar getroffen gebieden mogelijk geen elektriciteit hebben tot het einde van de week. ET, die op zijn minst drie van de tornado’s die zijn gemeld in de staat woensdag, de National Weather Service gezegd. ET] moncler jassen dames Lokale rechtshandhaving meldde dat een tornado wijdverspreide schade veroorzaakte nabij Palmer, Massachusetts, ongeveer 14 moncler dames mijl ten noordoosten van Springfield. Geen bevestiging van schade of verwondingen was echter onmiddellijk bekend.

Springfield ligt ongeveer 90 mijl ten westen van Boston.

Veel erger nog, in heel Amerika! Net als de pijn van de zwangerschap, zullen moncler jassen heren sale de getijden sterker en vreemder worden! Je zult dingen zien zoals nooit tevoren. Grotere natuurrampen, langer draaiende twisters, grotere overstromingen moncler outlet sale en nog veel meer. Binnenkort zullen de slapende reuzen van de aarde (bergen) moncler heren hun toppen blazen! Ik ben geen immagrante, moncler jas dames maar een moncler jas dames sale gedwongen migratie! gedwongen! SLAVERY is nooit verzoend! het overblijfsel heeft mijn gemeenschap verlaten zonder de EERLIJKe tranference van rijkdom! ISAIAH 14:21 22 moncler outlet U bent de generatie om te betalen voor datgene waarvan u de voordelen hebt genoten. slechte winsten.

Leave a Reply